SUMAR PER RESTAR

El 2º Fòrum BCN Dona i Esport dóna suport al programa “Sumar per Restar”

A través dels valors de l’esport pretenem millorar la salut, la condició física, el benestar i la qualitat de vida dels adolescents amb obesitat.

Sumar per Restar és un programa dirigit a adolescents amb obesitat instaurada de difícil abordatge. L’objectiu d’aquest programa és millorar la salut, la condició física, l’adhesió als canvis d’hàbits, millorar el benestar físic i psicològic i la qualitat de vida a través des d’un programa estructurat d’exercici físic, que a través dels valors l’esport pretén millorar els hàbits de vida. El programa té un abordatge multidisciplinari que compta amb metges endocrins, nutricionistes, suport psicològic / social de l’Hospital Sant Joan de Déu i l’educador físic de la Federació Catalana de Pentatló Modern que és la persona conductora del grup i exerceix un paper de motivador de salut . El programa inclou preparació física 1.5 hores 3 vegades per setmana, 10 mesos a l’any a més de sessions grupals i individuals d’assessorament nutricional.

El programa té un cost molt reduït per evitar que això sigui un obstacle per a les famílies. No obstant això, la realitat actual al nostre medi fa que ens trobem amb famílies que no poden assumir tampoc aquest cost. Els diners recaptats en aquest esdeveniment serà destinat íntegrament a beques per a la participació d’aquests nens en el programa.

 

Sumar Per Restar és un programa de l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Durant la celebració de 2º Fòrum BCN Dona i Esport, es realitzarà un sorteig amb premis de les nostres empreses col·laboradores.

Tots els diners recaptats en el sorteig es destinaran al programa Sumar per Restar de l’Hospital Sant Joan de Dèu.